fbpx

Betaling
Sikring med DNA modtager betaling med VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. sikringmeddna.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Kvittering for bestilling
Når du afslutter din bestilling, får du automatisk en e-mail kvittering/ bekræftelse af din ordre, hvor det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Er varen udsolgt får du en e-mail med forventet leveringstid. Ønsker du at ophæve din bestilling, kan du gøre det. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud Vi hæver ikke penge fra din konto, før varen er sendt

Levering/Fragt i Danmark
Vores produkter kommer direkte fra leverandør, som sender produktern forsvarligt indpakket og vil benytte en til hver tid billigste forsendelse. Det er derfor ikke muligt at afhente varerne.

Reklamationsret
Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle fejl og mangler. Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelse, skal meldes inden 24 timer på mail@sikringmeddna.dk, med vedhæftet foto og vi vil håndtere opgaven hurtigst muligt. Der gives generelt 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Husk derfor at gemme din faktura/kvittering, hvis der skulle opstå et problem. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. sikringmeddna.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Sikring med DNA
Holmmedia
Sandager 1
DK-6500 Vojens

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Husk forsvarlig indpakning

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Husk kvittering.

Fortrydelsesret
Når du har modtaget dine varer, har du 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget, hvis du sender varerne ubrugte tilbage i originalpakning. Varens salgsværdi må ikke være forringet. Varens stand, når du sender den retur skal være i ubrudt original emballage.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Hvis varen bliver beskadiget eller beskadiget og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.
Du vælger selv om du vil have pengene retur, en tilgodeseddel eller ombytning til andre varer. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varerne
Returadresse:

Sikring med DNA
Holmmedia
Sandager 1
DK-6500 Vojens

Det er ikke muligt at returnere varen personligt, uden forudgående aftale

Er du i tvivl eller har du andre ønsker
Hvis du har spørgsmål til et produkt, leveringstid eller andet, så send en mail på mail@sikringmeddna.dk eller ring på 30405055

Generelle forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører ol.

Sikring med DNA er ejet af

Holmmedia
Sandager 1
DK-6500 Vojens
CVR 27646832

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.