fbpx

Med DNA mærkning fra SelectaDNA kan du let og enkelt sikre dine værdier mod eventuelt tyveri.
Det er ingen garanti at dine værdigenstande bliver stjålet, men det er lettere for politiet at spore dine ting, til dg og dermed en evt tyv til at have begået udåden.
DNA mærkningen der indeholder UV sporstoffer, smøres på en fladskærms-tv, bærbarecomputere, kameraer, malerier, antikviteter, smykker, møbler, kunst, lamper, værktøj, maskiner, cykler, sports- og bådudstyr eller lignende.
Sporstoffet er kun synligt med belysning med en UV lampe og stoffet er svært at fjerne fra en genstand.

Internationalt register for DNA mærkning

I et stort internationalt DNA register kan politiet ikke bare i Danmark, men i hele verdenen spore tyvekoster.
Dette sker blot ved at man som ejer selv registrerer sine værdigenstande i
databasen.

Foruden almindelige private genstande, kan virksomheder mærke deres værdier, som værktøj, maskiner, elektronik og meget mere.
Ligesom der idag også bruges DNA mærkning i industrien til blandt andet metaller, der kan blive stjålet men også kabler med mere

Med et DNA mærkningskit kan du derfor være med til at hole tyven væk. Der medfølger desuden skilte og mærkater til vinduer og døre, som kan bruges til at skræmme en ubuden gæst tidligt.
Ligesom der findes skilte til opsætning på veje, der fortæller at hele beboelses kvarterer har mærket deres værdigenstande med DNA.

Forretninger, butikker og banker med videre kan også installere dna spray, ved ind- og udgange. En mulig tyv vil få påført væske, dermed bliver det lettere for ordensmagten at knytte personen til et gerningssted.

Mærkningen er en væske med en unik DNA kode, som påføres emner og ikke bare kan fjernes uden brug af maskiner.

Viser alle 3 resultater

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.